fbpx
Skip to content Skip to footer

ZIMA – 3. august 2023

ZIMA spiller på Nordlyd Festival 3. august 2023
ZIMA er en elektronisk pop-duo bestående af Rasmus Rex & Lucas Lerhøj. ZIMA stammer fra Roskilde, hvor duoen mødte hinanden til en fest gennem fælles venner, hvor deres ekstraordinære interesse for musik kom til kende. Igennem mange år spillede de to medlemmer sammen i forskellige andre konstellationer, men fandt ud af blot de to drenges samarbejde var unikt, og behøvede derfor ikke flere medlemmer.

ZIMA gør op med den nutidige popmusik, de mener er blevet for monoton – kaster den op i luften, for at vise musikelskere hvordan pop også kan lyde, når den er kørt igennem ZIMA. Udtrykket i ZIMAs musik er inspireret af 90’ernes rave-scene, men indeholder også en reevaluering af New Wave genren, hvor strobelys gør sig gældende.

Roskilde festival er drømmen for de to 18-årige drenge fra ZIMA, som efter deres strobe-befindende og publikum-jublende koncert, ikke er så langt ude i fremtiden” SN.dk.

ZIMA havde deres debutkoncert i maj 2021 og har siden spillet på festivaler og andre lignende venues, samt spillet opvarmning for artister såsom LYDMOR og Farveblind. I november 2022 fyldte ZIMA tanken hos Gimle i Roskilde – hvorefter de har brugt vinteren på at lave bandets debut EP.