fbpx
Skip to content Skip to footer

NORAS HAVE – 4. august 2023

Noras Have spiller på Nordlyd Festival august 2023

Velkommen ind i Noras have

Her vokser der vild musik og dugfrisk lyrik. Noras have ligger i krydsfeltet mellem punk, pop og poesi. Med linjer som “Hvorfor bliver jeg svag, når jeg er sexet?” og “Vi snakker som et fodboldhold” er bandet i fuld gang med at bryde sig vej ind på den danske musikscene som en mælkebøtte gennem asfalt.

Noras have står bag nummeret Nu starter vi, der medvirker i tv-serien Limboland. Derudover har bandet vundet konkurrencen Vig Up Live samt varmet op for Barselona, GRETA og Jærv over hele landet. I 2021 omtalte GAFFA dem som “et bundsolidt support act, der kun kan efterlade lytteren overbevist om, at den vokal kommer til at fylde meget større scener op med lyttende sjæle i årene, der kommer.

I vinters udgav Noras have ep’en Arme kombineret med en kortroman, som blev anbefalet af Bands of Tomorrow og omtalt i den populære forfatterpodcast PlotCast. Ep’en følger op på debutalbummet Nu starter vi fra 2019, der udkom sammen med en digtsamling, som Dansk Bibliotekscenter kaldte for “lovende, ny poesi”.

De mange ord møder vildskab til koncerterne. Støjende pedaler, utæmmede trommer og knivskarp saxofon inviterer publikum helt derind, hvor håbet og angsten har rødder i en ung kvindes sind.

Lyt til Noras Have på Spotify