fbpx
Skip to content Skip to footer

LOPA – 3. august 2023

LOPA spiller på Nordlyd Festival 3. august 2023
Bandet LOPA er opstået i et ønske om at udtrykke det umiddelbare, til tider kaotiske og drømmende univers, som de 4 unge musikere har opbygget sammen. Et univers der afspejler en dagligdag og et liv, hvor tilstanden aldrig er “status quo”. Netop dette efterstræber bander at videreformidle i deres musik, hvor der gives plads til den eftertænksomme og melankolske side af livet, i et ønske om at være dybt ærlige og sårbare samtidig med, at der er plads til at fejre livet med dansevenlige rytmer og højt humør!

LOPA tror og håber, at dette vækker genklang og spreder sig som små ringe i vandet for at blive til en brusende flod af kærlighed, glæde og samhørighed gennem musikken og en lyst til at leve livet fuldt ud. LOPA er grænsesøgende, ufiltreret og besidder en fandenivoldsk tro på at kunne inspirere og provokere gennem den rå lyrik og det melodiøse lydunivers, som man kan forvente at blive omfavnet af på cykelturen på vej til arbejde, til fest, den stille stund i vindueskarmen når det tordner og specielt når bandet indtager scenen for at give alt hvad de har. Hver gang! Om man er til heftige basvibrationer, funky guitarriffs, hårdtslående trommerytmer eller en elegant RnB-vokal, er der noget for enhver smag, når LOPA spiller!

Bandets debutsingle “LAST DANCE” udkom den 10. Juli 2023, og under Nordlyd festivalen 2023 udgiver LOPA deres første EP “DOG IS KING”

LOPA består af vokalist Anna Grumløse, guitarist Jannik Nilton, bassist Frederik Gamst-Pedersen og trommeslager Mads Jensen.