fbpx
Skip to content Skip to footer

ELO KAY – 5. august 2023

Elo Kay spiller på Nordlyd Festival 5 august 2023
Det blændende hiphop talent, Elo Kay, laver musik der efterlader lytteren fordybet i et betagende univers. Med stilsikre produktioner, der tilføjer en kant af storslåethed, udfolder Elo Kay sit indre følelsesliv i fortællinger om identitet, tilhørsforhold og racisme. Igennem sit samfundsbevidste rap, bliver det hurtigt synligt, at han har noget på hjerte.

Igennem musikken opdagede han en platform, der gav hans stemme mere betydning og en måde at videreformidle hans livshistorie. Budskabet er klart: “Vi skal turde at råbe højt om racisme. Alligevel vil de fleste danskere nok stadig have svært ved at sætte sig ind i den smerte, mange mennesker med afrikansk afstamning udstår hver eneste dag”.

Ovenpå successen af “Kevin’s Gold”, modtog han hele to nomineringer på Manchester Film Festival (19/03-23) og vandt prisen for ‘Best Music Video’ med konkurrenter som M Huncho og Delta Spirit. Herudover har hans seneste udgivelse “When in Spain”, modtagt en masse omtale hos nationale og internationale magasiner, og nød airplay hos bl.a. P3 og RBB Fritz i Tyskland.

Igennem Elo Kay’s tid på den danske scene, har ordet spredt sig om en artist, der fra start til slut har crowd control og en indbydende energi. Og rygtet taler sandt. Med Elo Kay på scenen bliver publikum mødt af en eksplosiv energi, der fylder hele rummet og imens endorfinerne strømmer igennem alle, føler du dig med det samme empowered.

Lyt til Elo Kay på Spotify: