fbpx
Skip to content Skip to footer

CHAMPAGNE BRUCE – 6. august 01.00

Bag aliasset Champagne Bruce finder man den musikalske schweizerkniv Frej Levin, der trods sin unge alder har oplevet mere end de fleste. Han har produceret musik til HBO serien Kamikaze, spillet femstjernet koncert på Roskilde Festival med sin daværende rapgruppe, og har også har haft en pulserende international DJ karriere med shows i Paris, Berlin, Manchester, Helsinki og igen Roskilde Festival med sit eget house soloprojekt.

Champagne Bruce er dog Frejs hidtil ærligste musikalske præsentation, og som Frej selv udtaler, så har han endelig fundet hjem musikalsk.

Champagne Bruce er et møde mellem opløftende, intelligent og humoristisk rap, leveret i en dyb passion for elektronisk dansemusik og rave. Melodierne og flow er ude af denne verden, men rappen er på dansk og når det kommer til rapteknik, så er håndværket 100% på plads! Der er ingen grænser når Champagne Bruce hiver fede elektroniske plader ned fra hylden og beslutter sig for at oversætte dem til den nye generation.

Champagne Bruce, der både kalder sig Omvendt Terrorist og andre aka’s på sine tracks, sætter en ny dagsorden for hvad det vil sige at være et stærkt menneske! Her er plads til temaer som ellers holdes ude af hiphop. Sårbarhed, medfølelse, opmuntring og positivt billedsprog triumferer hans kærlige univers.

Champagne Bruce har én erklæret mission og det er at sprede kærlighed til folket – han vil give dig “real love”. Der er allerede et voksende community omkring Champagne Bruce i det danske rave miljø. Frej kalder dem det søde militær, de der kæmper med kærligheden som våben, især på dansegulvet!

Champagne Bruce udgiver første single “Real Love” 4/3-22 på Swimclubmembers Music/Universal Music, og første udgivelsesforløb kulminerer med en EP i maj 2022 og festivaldebut på Spot Festival 2022.