fbpx
Skip to content Skip to footer
Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Vakt

14 jun, 2022 @ 8:01

Vakt på Nordlyd festival

I en virkelighed af iPhonenoter, sex, søstermanifester, hjertesorger og angst skabes VAKTs danske lyrik af forsanger Solvig Tora Ringhof. VAKT er poetisk pop og musikken bevæger sig rundt i kontrasterne mellem det varme og det kolde, det elektroniske og det akustiske. Med naivitet og sårbarhed giver de deres bud på et ærligt udtryk.

VAKT har eksisteret siden 2016 og dermed været en del af musikbranche i flere år. Om erfaringen med branchen siger Anton True Klüver fra bandet:

“Vi har som band tog hver især samlet nogle oplevelser fra den til tider lidt hårde musikbranche. Det har
gjort os ekstra opmærksomme på, hvordan vi ønsker at agere i musikken, og har givet os et langt
større fokus på socialbæredygtighed og ligestilling. Det gælder både internt, når vi som band skriver
musik sammen, men lige så meget når vi er ude og samarbejde med andre mennesker i branchen”.
Den nye musik fra VAKT er blevet et symbol på en drivkraft for projektet og et stærkt venskab, der har blomstret op og blevet til nutidens VAKT. De har netop færdiggjort deres debut EP ‘Frisind’, som bliver udgivet den 22. april 2022. EP’en er produceret af Mille Mejer Djernæs Christensen, som er under uddannelse på musikproduktion på RMC og medlem af Ganger.

VAKT er Anton True Klüver, Balthasar Emil Vilhelm Asmussen, Christian Haldrup Jensen og Solvig Tora Ringhof. I øvelokalet og studiet er de fælles om de fleste beslutninger; både ift. komposition, arrangement og produktion.
Siden 2018 har de udgivet flere singler, herunder ‘På Tirsdag’ og ‘Fordufter’, som tilsammen har opnået +28.000 afspilninger, samt fået airplay på både P3 og P6 Beat. I forbindelse med udgivelsen af singlerne, spillede de i 2019 på en række festivaler, heriblandt Yellow House Collective vinterfestival, Rudme Festival og Det Gyldne Liv.

Detaljer

Dato:
14 jun, 2022
Tidspunkt:
8:01
Begivenhed Kategori:

Sted

Darupvej 50, 4000 Roskilde
Darupvej 50
Roskilde, 4000 Danmark

Arrangør

Nordlyd Festival